Xbox 360 Elite konsol på 250GB incl. 1 controller

599,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Xbox 360 Elite er den ultimative oplevelse for gamere, der søger enestående ydeevne og avancerede funktioner. Dette konsolsystem er skabt til at imødekomme selv de mest krævende spilbehov og leveres med alt, hvad du behøver for at starte din spilleeventyr.

Kraftfuld Præstation

Med en imponerende 250GB harddisk har Xbox 360 Elite masser af plads til at gemme dine yndlingsspil, medier og meget mere. Aldrig mere behøver du at bekymre dig om at slette gamle spil for at frigøre plads til nye. Denne ekstra store harddisk giver dig mulighed for at have alle dine spil og medier lige ved hånden.

Trådløs Netværksforbindelse

Forbinder dig til spilverdenen og fællesskabet online med den indbyggede trådløse netværksforbindelse. Med Xbox 360 Elite kan du nemt oprette forbindelse til Xbox Live og spille online med venner og spillere fra hele verden. Du kan også downloade spil, demoer og opdateringer uden besvær, alt sammen trådløst.

HDMI Video Udgang

Xbox 360 Elite leveres med HDMI som sin primære video udgang. Dette betyder, at du kan nyde en krystalklar billedkvalitet i høj opløsning på din HD-tv. Se dine spil og film i fantastisk detalje og farverigdom, hvilket gør din spiloplevelse endnu mere fordybende.