Wii Speak – Ninetndo Wii tilbehør (NY)

149,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Wii Speak er et mikrofon-tilbehør, der kan bruges sammen med Nintendo Wii-konsollen. Det blev først udgivet i 2008 og var designet specifikt til online multiplayer-spil som Animal Crossing: Let’s Go to the City og The Conduit.

Wii Speak giver spillerne mulighed for at kommunikere med hinanden via stemmechat. Det betyder, at man kan snakke med sine medspillere i realtid og koordinere taktikker og strategier på en mere effektiv måde. Det er især nyttigt, når man spiller spil, der kræver samarbejde eller konkurrence mod andre spillere online.

Wii Speak kan også bruges til at sende beskeder og stemmebeskeder til venner og familie på Wii-konsollen. Dette giver en mere personlig og direkte måde at kommunikere med hinanden på, når man spiller sammen eller er adskilt geografisk.

Installationen af Wii Speak er meget simpel. Tilbehøret kan tilsluttes til Wii-konsollen via USB-stik og skal derefter bare tilsluttes til tv’et eller skærmen, som Wii-konsollen er tilsluttet til. Når det er gjort, kan man begynde at bruge det med det samme.

Alt i alt er Wii Speak en fantastisk tilføjelse til ethvert Nintendo Wii-system, især hvis man spiller online multiplayer-spil og ønsker at have en mere direkte og effektiv måde at kommunikere med sine medspillere på. Wii Speak er også et godt valg for familier og venner, der ønsker at kommunikere med hinanden på en sjov og interaktiv måde.

Yderligere information

Følgende spil understøtter Wii Speak

Animal Crossing: City Folk, Endless Ocean 2: Adventures of the Deep, NHL 2K10, NHL 2K11, The Conduit, Uno, NBA 2K10, NBA 2K11, Monster Hunter Tri, Tetris Party Deluxe, Jeopardy!, Wheel of Fortune, Mix Superstar

Kompatible enheder

Nintendo Wii, Nintendo Wii U