Udsolgt!

Super Mario Bros And Duck Hunt – Nintendo 8-bit (NES) Spil

199,00 kr.

Udsolgt!

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Kategori:

Beskrivelse

uper Mario Bros. and Duck Hunt er et ikonisk spil til Nintendo 8-bit (NES) konsollen, som blev udgivet i 1985. Spillet blev udviklet og udgivet af Nintendo og er en kombination af to forskellige spil – Super Mario Bros. og Duck Hunt.

Super Mario Bros. er et platformspil, hvor spilleren styrer Mario, som skal redde prinsessen fra skurken Bowser. Spilleren skal navigere igennem forskellige verdener fyldt med fjender og forhindringer, samle power-ups og mønter, og til sidst besejre Bowser for at redde prinsessen.

Duck Hunt er et skydespil, hvor spilleren bruger en NES Light Gun til at skyde på forskellige ænder, som flyver over skærmen. Spillet blev ofte solgt sammen med en NES Light Gun, som var en af de første former for hjemmeunderholdning, hvor man kunne interagere med spillet ved hjælp af bevægelse.

Super Mario Bros. and Duck Hunt kombinerer disse to spil og giver spilleren mulighed for at spille begge spil på én gang. Spillet blev en stor succes og er blevet en klassiker i Nintendo’s spilhistorie.

Selvom spillet er mere end 35 år gammelt, er det stadig populært blandt retrospillere og er en vigtig del af NES-konsollens kulturarv. Super Mario Bros. and Duck Hunt har også inspireret mange efterfølgende spil og har haft en betydelig indflydelse på platformspil-genren.

Hvis du er en retrospiller eller bare interesseret i at opleve en del af spilhistorien, er Super Mario Bros. and Duck Hunt et must-have til din Nintendo 8-bit (NES) samling

Yderligere information

Variant

Kun Cartridge

Kompatible enheder

Nintendo 8-bit (NES)