SMS Konsol

SEGA Master System var en populær spillekonsol fra midten af 1980’erne. Den var udviklet af det japanske firma SEGA og blev lanceret i 1986 som en konkurrent til Nintendo Entertainment System (NES). Konsollen var en stor succes i Europa og Brasilien, men havde mindre succes i USA.

SEGA Master System var en 8-bit konsol, der var i stand til at afspille en lang række spil i forskellige genrer, herunder action, platform og sport. Konsollen havde også evnen til at afspille spil fra SEGA’s tidligere konsol, SG-1000.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved SEGA Master System var dens evne til at afspille spil i både standardformat og i et udvidet format kaldet “Master System Plus”. Dette gjorde det muligt for spiludviklere at udnytte konsollens fulde potentiale og tilbyde mere avancerede spil med bedre grafik og lyd.

SEGA Master System blev også udgivet i forskellige varianter, herunder SEGA Master System II, som var en mindre og mere økonomisk model med indbygget spil. Der var også forskellige tilbehørsprodukter til konsollen, herunder en 3D-brille og en Light Phaser pistol.

I dag er SEGA Master System en nostalgisk klassiker, som mange gamere stadig nyder at spille på. Hvis du vil genopleve nogle af de klassiske spil eller finde tilbehør til din konsol, er der stadig mange muligheder på markedet.

Viser et enkelt resultat