Udsolgt!

Rush’n Attack – Nintendo 8-bit (NES) Spil

299,00 kr.

Udsolgt!

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Kategori:

Beskrivelse

“Rush’n Attack” er et klassisk 2D side-scrolling action spil, udgivet af Konami i 1985 til Nintendo Entertainment System (NES). Spillet er kendt for sin intense gameplay og høje sværhedsgrad, hvilket gjorde det til en favorit blandt retro-gamere.

Handlingen i spillet foregår under den kolde krig, hvor spilleren tager rollen som en amerikansk soldat, der skal redde fanger, der holdes fanget i en fæstning i Rusland. For at gennemføre opgaven skal spilleren kæmpe sig gennem fjendtlige soldater og overvinde forskellige forhindringer, såsom fælder og hindringer.

Spillet kan spilles alene eller med en ven i co-op mode, hvor begge spillere kan kæmpe side om side mod fjenderne. Derudover er der også en versus mode, hvor spillerne kan kæmpe mod hinanden.

Grafikken i spillet er i 8-bit stil, med farverige og detaljerede omgivelser og karakterer, der passer godt til den tidlige NES-æra. Lydsporet er også passende og hjælper med at skabe en spændende og intens atmosfære.

“Rush’n Attack” er et sjovt og udfordrende spil, der vil tage dig tilbage til en tid, hvor spil ikke havde fancy grafik eller lydeffekter, men var fokuseret på det gode gameplay. Hvis du er fan af retro-gaming eller bare vil prøve et klassisk actionspil, så er “Rush’n Attack” helt sikkert et spil, du bør tjekke ud.

Yderligere information

Variant

Kun Cartridge

Kompatible enheder

Nintendo 8-bit (NES)

Genre

Run and gun

Udgiver

Konami

Udvikler

Konami

Udgivelsesår

1987

Mode(s)

multiplayer, Single-player