Udsolgt!

PlayStation 2 (PS2) Pink Limited Edition med 2 pads og 1 memory card

1.199,00 kr.

Udsolgt!

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Kategori:

Beskrivelse

PS2 Pink konsollen er en limited edition spilkonsol, der er den eneste officielle PS2-udgave i en flot pink farve. Denne konsol vil være et højdepunkt i enhver retro gaming-samling og er en sjælden samlergenstand, der ikke længere er i produktion. Den er en kraftfuld maskine med en 128-bit processor, som giver fantastisk grafik og ydeevne. Du kan nyde dine yndlingsspil i høj kvalitet og uden afbrydelser.

PS2 Pink konsollen leveres også med to matchende pink joypads, som er ergonomisk designet og meget behagelige at holde i længere tid. De er i samme farve som konsollen og skaber et flot matchende look, som giver dig en endnu bedre gamingoplevelse. Konsollen inkluderer også en 8mb memory card i samme farve som konsollen og joypadsene, som giver dig mulighed for at gemme dine fremskridt i spillet og fortsætte, hvor du slap, når du vil spille igen.

Denne PS2 Pink konsol er bagudkompatibel med PlayStation 1 spil. Det betyder, at du kan spille dine yndlingsspil fra PlayStation 1 på denne konsol. Dette er en fantastisk funktion, som giver dig mulighed for at genoplive nogle af dine gamle favoritspil og opleve dem på en helt ny måde.

En anden funktion, der er værd at nævne, er PS2 Pink konsollens DVD-afspiller. Du kan bruge konsollen til at se dine yndlingsfilm og tv-shows på DVD, hvilket gør den til en alsidig maskine til underholdning.

Der medfølger:
2x PS2 controller i pink
1x PS2 memory card i pink
1x PS2 slim konsol i pink
1x video kabel
1x strøm forsyning