Udsolgt!

Pac-Man NES Classics – Game Boy Advance Spil

125,00 kr.

Udsolgt!

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Beskrivelse

“Pac-Man NES Classics” er en klassisk arkadeoplevelse til din Game Boy Advance. Spillet er en genudgivelse af det originale “Pac-Man” spil fra 1980, som blev en kæmpe succes i arkadeverdenen og fortsætter med at være populær i dag.

Som spiller tager du kontrollen over den ikoniske Pac-Man, en gullig figur, der er på en mission for at samle alle de prikker og power-ups, han kan finde, mens han undgår de farlige spøgelser, der hærger labyrinten. Spillet er simpelt og let at lære, men det kræver stadig færdigheder og strategi for at nå til de senere niveauer.

“Pac-Man NES Classics” til Game Boy Advance bringer den samme sjove gameplay-oplevelse som originalen, men nu i en bærbar form. Spillet er grafisk opdateret til Game Boy Advance og leverer en flot og farverig oplevelse med tro mod det originale spil.

Med “Pac-Man NES Classics” får du ikke kun det ikoniske spil, men også et stykke arkadehistorie. Spillet er blevet remasteret og tilpasset til Game Boy Advance-konsollen, og det er en fantastisk måde at genopleve en klassisk favorit eller introducere den til en ny generation af spillere.

Hvis du er en fan af Pac-Man-serien, eller bare søger en klassisk arkadespiloplevelse, så er “Pac-Man NES Classics” til Game Boy Advance det perfekte valg. Køb det i dag og oplev den ikoniske gullige figur og hans jagt efter prikker og power-ups igen og igen.”

Yderligere information

Variant

Kun Cartridge

Kompatible enheder

Game Boy Advance