Nintendo Wii konsol, sort v2 med motionplus

699,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Nintendo Wii v2 i sort med motionplus er en videreudvikling af den oprindelige Nintendo Wii-konsol, som kom på markedet i 2006. Denne version af konsollen kommer med et forbedret motion control system, der kaldes motionplus, som giver endnu mere præcis og responsiv styring i spilene.

Konsollen har en slank og stilfuld sort design, og leveres med en sort Wiimote-controller og en sort Nunchuk-controller. Det er også kompatibelt med tidligere Wiimote-controllere og andre tilbehørsdele, som kan tilsluttes via de indbyggede trådløse og kablede forbindelser.

Nintendo Wii v2 i sort med motionplus kommer med et bredt udvalg af spil, der spænder fra familievenlige titler som Mario Kart og Super Smash Bros. til mere avancerede spil som The Legend of Zelda: Twilight Princess og Metroid Prime 3: Corruption. Derudover kan du downloade yderligere spil fra Nintendo eShop.

Med sin brugervenlige og familieorienterede tilgang er Nintendo Wii v2 en fantastisk konsol til alle aldre og evner. Den er nem at sætte op og bruge, og leverer en underholdende spiloplevelse, der kombinerer bevægelse, samarbejde og sjov.