Udsolgt!

Heavenly Sword [Platinum] – PlayStation 3 Spil

49,00 kr.

Udsolgt!

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Kategori:

Beskrivelse

“Heavenly Sword” er et action-eventyrspil, der blev udviklet af Ninja Theory og udgivet af Sony Computer Entertainment i 2007 til PlayStation 3. Spillet følger Nariko, en modig krigerkvinde, der er udstyret med det magiske og legendariske sværd, Heavenly Sword, i hendes kamp mod en invaderende hær.

Heavenly Sword er en visuelt imponerende oplevelse, der kombinerer fantastiske kampscener og en episk historie. Spillerne kan nyde at spille som Nariko og styre hendes bevægelser og kampsituationer med stor præcision ved hjælp af PlayStation 3-controllerens bevægelsessensor.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner i “Heavenly Sword” er det varierede kampsystem, der giver spillerne mulighed for at vælge mellem forskellige angrebsformer og kombinationer for at bekæmpe fjender på forskellige måder. Derudover kan spillerne også bruge Heavenly Sword til at udføre særlige magiske angreb.

Spillet har også en smuk og varieret verden, hvor spillerne kan udforske og opdage skjulte områder og hemmeligheder. De vil møde forskellige karakterer på deres rejse, som vil hjælpe eller modarbejde deres mission, hvilket gør spillet endnu mere spændende.

“Heavenly Sword” til PlayStation 3 er en must-have for alle, der elsker action-eventyrspil. Spillet er fyldt med spændende kampscener, imponerende grafik og en fascinerende historie. Med enestående gameplay og en samlet spilletid på ca. 6-8 timer er “Heavenly Sword” et fantastisk spil, der vil holde spillerne underholdt og engageret i timevis.

Så hvis du er på udkig efter en uforglemmelig spiloplevelse, så er “Heavenly Sword” til PlayStation 3 lige noget for dig!

Yderligere information

Variant

Komplet, med manual

Kompatible enheder

PlayStation 3