Guitar Hero: World Tour – Nintendo Wii Spil

69,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Oplev en eksplosion af musikalsk energi med Guitar Hero: World Tour til Nintendo Wii! Dette ikoniske spil bringer den ultimative rockoplevelse ind i dit hjem, hvor du kan omdanne dig selv til en rockstjerne foran din egen TV-skærm.

Med Guitar Hero: World Tour får du ikke kun muligheden for at spille guitar, men også bas, trommer og endda synge med i nogle af de største hits nogensinde. Uanset om du er en erfaren gamer eller nybegynder, tilbyder dette spil timers sjov og udfordring for spillere i alle aldre.

Dyk ned i en imponerende playliste fyldt med sange fra nogle af de største navne inden for rock og popmusik. Fra klassiske hits til moderne perler vil du finde noget for enhver smag. Slip din indre rockstjerne løs, når du rocker ud til numre fra bands som Led Zeppelin, Metallica, og Rolling Stones.

Med det unikke Wii-controllersystem bliver du virkelig en del af musikken. Brug Wii Remote og Nunchuk til at efterligne guitar-, bas- og trommeslagene på skærmen, eller tag mikrofonen og syng med i mikrofonen. Det er som at være på en rigtig scene!

Guitar Hero: World Tour til Nintendo Wii er ikke kun sjovt i solo-mode; det er også fantastisk til fester og sammenkomster. Inviter dine venner og familie til at deltage i en episk musikalsk kamp, hvor I kan konkurrere om, hvem der er den ultimative rockstjerne.

Med flotte grafikker og en fordybende lydside giver Guitar Hero: World Tour en oplevelse, der næsten føles som at være til en livekoncert. Så tag din Wii Remote, sæt din spilleliste sammen, og gå på scenen for at rocke verden med Guitar Hero: World Tour!