Udsolgt!

FIFA 19 – Xbox One Spil

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Dyk ned i den mest realistiske og autentiske fodboldoplevelse med “FIFA 19” til Xbox One. Dette spil tager sporten til nye højder med utrolige grafik, levende stadionatmosfærer og gameplay forbedringer, der får dig til at føle, at du virkelig er på banen. Oplev den skarpe præcision i hver pasning, skud og tackling med den avancerede spilmotor, der bringer dine yndlingsfodboldstjerner til liv. Med “FIFA 19” får du muligheden for at spille i verdens top ligaer, inklusiv Premier League, La Liga, og Bundesliga, og føle pulsen fra de store kampe.

Stig til tops i din karriere med den dybdegående ‘Karrieremode’, hvor du kan starte som en ung spirende spiller og arbejde dig op til at blive en global superstar. Eller udfordr dine venner og spillere fra hele verden i den medrivende ‘Ultimate Team’-tilstand. Her kan du bygge dit drømmehold, vælge dine spillere, trænere og taktikker for at skabe den ultimative fodboldenhed.

Men det stopper ikke her! “FIFA 19” introducerer også den spændende ‘Champions League’-tilstand, hvor du kan konkurrere mod de bedste hold fra hele verden for at blive kronet som europæisk mester. Oplev den ægte passion, drama og spænding, som kun “FIFA 19” kan levere.

Så hvis du er en ægte fodboldentusiast, der drømmer om at tage kontrol over banen, er “FIFA 19” til Xbox One spillet for dig. Oplev fodboldmagien som aldrig før og bliv en del af den største sport i verden. Skab uforglemmelige øjeblikke, score spektakulære mål og mærk adrenalinen pumpe, når du tager din plads i verden af “FIFA 19”.

Yderligere information

Variant

Komplet, Kun CD