Udsolgt!

Fallout 4 – Xbox One Spil

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Dyk ned i den postapokalyptiske verden med “Fallout 4” til Xbox One – et actionfyldt rollespil, der vil tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem et ødelagt landskab, hvor hver beslutning tæller. Efter katastrofale atomkrige er Jorden ikke, hvad den engang var, og det er op til dig at genopbygge og afgøre fremtiden for Commonwealth. Med en utrolig åben verden fuld af muligheder, indbydende dig til at udforske hver en krog, vil “Fallout 4” holde dig limet til skærmen i timevis.

Kast dig ud i en dybdegående karakteropbygning, hvor du selv kan bestemme, hvordan din spilfigur ser ud, hvilke evner den besidder, og hvordan dens skæbne udfolder sig. Med “Fallout 4″s avancerede crafting-system kan du designe og bygge dit eget ly i en verden i ruiner. Skab våben, beklædning og forsvarsmekanismer for at sikre din overlevelse mod de mange trusler, der lurer i ødemarken.

Mød farverige karakterer, nogle venlige og andre fjendtlige, og lad dine valg bestemme, hvilke alliancer du vil danne. Historien i “Fallout 4” er dyb og engagerende, hvor hver beslutning kan have vidtrækkende konsekvenser for den verden, du lever i. Med utallige quests, sideopgaver og hemmeligheder spredt over det ødelagte landskab, vil du finde en verden rig på detaljer og historie.

Oplev “Fallout 4” på Xbox One og lad dig fortabe i en af de mest ambitiøse spilverdener nogensinde skabt. Dette er ikke bare et spil – det er en oplevelse, der venter på dig. Forbered dig på at træde ind i en ny æra af gaming, hvor grænserne mellem spil og virkelighed bliver sløret. Så tag din controller i hånden og træd ind i “Fallout 4″s fortryllende univers – det vil være en rejse, du aldrig vil glemme.

Yderligere information

Variant

Komplet, Kun CD