Udsolgt!

Disney’s Donald Duck Quack Attack – PlayStation 1 Spil

299,00 kr.

Udsolgt!

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Kategori:

Beskrivelse

Disney’s Donald Duck Quack Attack er et actionfyldt spil til PlayStation 1, der følger den elskede Disney-figur, Donald Duck, på hans eventyr for at redde sin kæreste Daisy fra den onde troldmand Merlock.

Spillet præsenterer en række farverige og fantasifulde verdener, som spilleren kan udforske, herunder en magisk skov, en middelalderlig borg og en science-fiction-inspireret by. Hver verden indeholder unikke fjender og udfordringer, der kræver forskellige gameplay-færdigheder og strategier.

Donald Duck har også en række forskellige evner og bevægelser til rådighed for at hjælpe ham med at navigere gennem niveauerne, såsom dobbelt-hop, rullende angreb og glideflyvning. Der er også en række power-ups, som spilleren kan samle op for at forbedre Donalds evner eller genvinde sundhed.

Ud over den hovedsagelige singleplayer-kampagne indeholder spillet også en multiplayer-mode, hvor op til to spillere kan dyste mod hinanden i en række sjove mini-spil og udfordringer.

Grafikken i Disney’s Donald Duck Quack Attack er farverig og detaljeret og giver en fin Disney-inspireret æstetik til spillet. Musikken og lydeffekterne er også sjove og stemningsfulde og hjælper med at skabe en sjov og livlig atmosfære.

Samlet set er Disney’s Donald Duck Quack Attack et sjovt og underholdende spil til PlayStation 1, der vil appellere til fans af både Donald Duck og platformspil.

Yderligere information

Variant

Komplet, med manual

Kompatible enheder

PlayStation 1, PlayStation 2, PlayStation 3