Udsolgt!

Crash Bash – PlayStation 1 Spil – KUN CD

199,00 kr.

Udsolgt!

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Kategori:

Beskrivelse

KUN CD: Det betyder du modtager CD’en i en evt. uorginal cover.

Crash Bash er et actionfyldt spil til PlayStation 1, der blev udgivet i 2000. Spillet er udviklet af Naughty Dog og udgivet af Sony Computer Entertainment. Det er det femte spil i Crash Bandicoot-serien og er et partyspil, hvor du kan spille med op til fire spillere.

I spillet skal du konkurrere i forskellige minispil, der er designet til at teste dine evner i hastighed, præcision og strategi. Der er i alt 28 forskellige minispil, der spænder fra at samle krystaller til at køre ræs mod hinanden.

En af de mest populære minispil i Crash Bash er “Polar Panic”, hvor du skal skøjte rundt på en frosset sø og skyde dine modstandere med snebolde for at kaste dem i vandet. Der er også “Pogo Painter”, hvor du skal male et billede på en væg, mens du hopper rundt på en pogo-stick og prøver at forhindre dine modstandere i at male på din side af væggen.

Crash Bash kan spilles med en enkelt spiller, men spillet er designet til at være sjovest, når man spiller med venner. Hvis du har venner, der også har en PlayStation 1, kan I spille med mod hinanden ved at bruge en link-kabel. På den måde kan I spille mod hinanden på to forskellige tv-skærme.

Crash Bash understøtter også DualShock-controlleren, der giver en mere realistisk spiloplevelse. Med DualShock-controlleren kan du mærke vibrationerne, når du skyder eller bliver skudt med snebolde, hvilket giver en mere intens spiloplevelse.

Hvis du er på udkig efter et sjovt partyspil til din PlayStation 1, er Crash Bash et godt valg. Det er sjovt og udfordrende, og med muligheden for at spille med op til fire spillere er det perfekt til en hyggelig aften med vennerne.

Yderligere information

Variant

Kun CD

Kompatible enheder

PlayStation 1, PlayStation 2, PlayStation 3