Battlefield 3 – PlayStation 3 Spil

29,00 kr.49,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Oplev intens krigsførelse og adrenalinpumpende action med spillet Battlefield 3 til PlayStation 3. Dyk ned i en verden af moderne krigsførelse og kæmp dig gennem intense slagmarker, hvor taktik og samarbejde er nøglen til sejr. Battlefield 3 leverer en unik og realistisk krigsoplevelse, der vil få dit hjerte til at banke og dine sanser til at sitre.

I Battlefield 3 kan du vælge mellem forskellige spiltilstande, herunder den episke singleplayer-kampagne, hvor du træder ind i rollen som en eliterusser og oplever spændingen ved krig på første hånd. Gennem dramatiske missioner og intense kampe bliver du draget ind i en dybt engagerende historie, der vil udfordre dine færdigheder som soldat.

Men det er multiplayer-tilstanden, hvor Battlefield 3 virkelig skinner. Tag online og kæmp side om side med dine venner og spillere fra hele verden i massive kampe med op til 64 spillere. Vælg mellem forskellige klasser, såsom Assault, Engineer, Support og Recon, og tilpas dine loadouts med et bredt udvalg af våben, udstyr og køretøjer.

Den innovative Frostbite 2-motor leverer imponerende grafik og fysik, der skaber en utrolig realistisk og ødelæggelig verden. Oplev det rå og intense miljø, hvor bygninger kan rives ned, og landskaber kan ændres midt i kampen. Hver kamp er unik, og du vil blive forbløffet over det detaljerede niveau af ødelæggelse og virkelighedstro grafik, der trækker dig endnu dybere ind i spillet.

I Battlefield 3 handler det ikke kun om at skyde – det handler også om taktik og samarbejde. Brug kommunikation og strategi for at koordinere angreb, indtage positioner og samarbejde med dit hold for at dominere fjenden. Udnyt de forskellige køretøjer, der er tilgængelige, herunder tanks, helikoptere og kampfly, og få en afgørende fordel på slagmarken.

Battlefield 3 tilbyder også en langvarig spiloplevelse med regelmæssige opdateringer og DLC-pakker, der tilføjer nye kort, våben og spiltilstande. Udfordr dig selv i forskellige kampagner og begiv dig ud på nye eventyr, mens du fortsætter med at forbedre dine færdigheder og stige i rang.

Gå ikke glip af dette episke krigsspil til PlayStation 3. Køb Battlefield 3 i dag og træd ind i kampen om dominans og sejr. Udfordr dine evner som soldat og oplev en realistisk krigsførelse som aldrig før. Gør dig klar til at erobre slagmarken og vise dine færdigheder i Battlefield 3.

Yderligere information

Variant

Komplet, Limited Edition