Udsolgt!

Batman: Arkham Origins – Nintendo Wii U Spil

149,00 kr.

Udsolgt!

Vil du modtage en notifikation, når produktet er tilgængeligt igen?

Kategori:

Beskrivelse

Dyk ned i Gothams dunkle gader med “Batman: Arkham Origins” til Nintendo Wii U. En actionfyldt oplevelse venter, hvor du træder ind i rollen som den unge og uprøvede Dark Knight. Før Batman blev den frygtindgydende beskytter af Gotham City, skulle han først krydse klinger med nogle af byens mest notoriske skurke. Dette spil tager dig tilbage til en tid, hvor alt begyndte.

Grib din Wii U-controller og mærk, hvordan det er at være Batman, mens du bruger Batmans arsenal af avancerede værktøjer og våben. Med den intuitive kontrol kan du nemt svinge gennem byens skyline, snige dig op bag fjender og levere kraftfulde kombinationsangreb. Grafikken er skræddersyet til Nintendo Wii U’s kapabiliteter, hvilket sikrer en visuel fest for øjnene med detaljerede miljøer og flydende animationer.

Men det er ikke kun de intense kampe, der vil holde dig limet til skærmen. “Batman: Arkham Origins” er fyldt med intriger og gåder. Saml beviser, afkod spor og brug din detektivevner til at opklare mysterier. Hver beslutning tæller, og dine valg vil afgøre, hvilken vej historien tager.

For første gang får du også chancen for at dykke dybere ned i Batmans fortid. Mød vigtige karakterer, der har formet hans skæbne, og find ud af, hvad der virkelig skete den skæbnesvangre nat i Crime Alley. Denne originshistorie giver en ny vinkel på Batmans verden og byder på overraskelser, selv for de mest inkarnerede fans.

Så er du klar til en uforglemmelig rejse tilbage i tiden, hvor alt begyndte? “Batman: Arkham Origins” til Nintendo Wii U er mere end bare et spil; det er en dybdegående, medrivende fortælling om en helt i sin spæde begyndelse. Så tøv ikke – træd ind i Gotham City og skriv historien om Batmans oprindelse. Oplev action, eventyr og gåder som aldrig før. Bestil dit eksemplar i dag og bliv en del af legenden!