Assassin’s Creed: Brotherhood – Xbox 360 Spil

39,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Dyk ned i den fascinerende verden af “Assassin’s Creed: Brotherhood” til Xbox 360, hvor fortidens eventyr og nutidens gåder smelter sammen i en intens fortælling om hævn, sammensværgelse og brorskap. Rejs tilbage i tiden til det pulserende hjerte af Renæssancens Rom, hvor du som den legendariske mesterassassin, Ezio Auditore, skal kæmpe for at bevare broderskabets eksistens og tage kampen op mod den mægtige Tempelridderorden. Med byens skæbne på spil, er det op til dig at befri det fra korruptionens klør og gøre det til din egen legeplads.

Oplev en forbedret spiloplevelse med “Assassin’s Creed: Brotherhood” på Xbox 360. Med nye våben, færdigheder og en uovertruffen grad af frihed, bliver hvert hjørne af Rom et nyt eventyr. Rekrutter og træn en hær af unge assassiner, send dem på missioner over hele kontinentet, eller kald dem til hjælp i dine egne kampe. Hver beslutning, hvert træk har konsekvenser, og kun de mest snu vil overleve.

Men vent, der er mere! For første gang i serien introducerer “Assassin’s Creed: Brotherhood” en banebrydende multiplayer-del. Udfordre dine venner eller spillere fra hele verden, og bliv den mest frygtede assassin i et spil af skjul og jag. Med utallige karakterklasser, spiltilstande og strategier at mestre, er multiplayeren i “Brotherhood” en intens oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Så hvad venter du på? Grib dit skjulte blad, spænd dine kasteknive fast og gør dig klar til en uforglemmelig rejse i “Assassin’s Creed: Brotherhood” til Xbox 360. Dette er ikke bare et spil; det er en oplevelse, en historie og en mulighed for at skrive din egen skæbne i historiebøgerne. Bestil dit eksemplar i dag og tag skridtet ind i legenden.